Tutki - kiinnostu ja . . . onko meillä diili?

Probiotic Balance -voide UUTUUS

23.07.2020 20:28

NaturCare -sarjaan saatiin aivan uusi probiootteja ja prebiootteja sisältävä patentoitu voide, joka soveltuu kasvoille ja vartalolle. Voiteen "myyntipuheet" lupaavat, että voide auttaa hyvin monenlaisissa iho-ongelmissa ja niinpä laitoimme sen heti kotona testiin.

Itse testasin sitä ensin käsivarsiin ja kasvoihin, joihin levitin voidetta muutaman iltana peräkkäin. Pieni epäilys . . . miten sama voide voi toimia kasvoilla ja vartalolla? Uskomatonta, mutta erittäin hyvin. Kasvot tuntuivat ravituilta, mutta eivät kiiltäneet, vaan olivat kauniin luonnolliset aamulla. Käsien iho tuntui pehmeältä.

Sitten purkki seuraavalle testiin: hänellä on atooppinen iho, sekä krooninen nokkosihottuma, eli urtikaria. Nyt on menossa testaus kasvoihin ja jo 1-2 käyttökerran jälkeen urtikarian punaiset laikut ovat kadonneet (toki ne ovatkin sellaisia, että "elävät omaa elämäänsä") ja voide on tuntunut hyvälle.

Ensivaikutelma on siis todella hyvä. Pienen miinuksen annan tuoksusta, mutta nettisivuilla mainitaankin tuotetiedoissa, että nyt varastossa olevassa erässä on melko voimakas tuoksu . . . joka antaa kyllä ymmärtää, että sille ollaan tekemässä parannuksia.

Lue lisää ja tilaa testiin: shop.bydesign.com/HomCare/#/shop/detail/7120247/from/101209

© 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luotu Webnodella