Vital

Täsmävoimaa hyvinvointiisi!
 
Suomalainen perinneherkku "mustikkamaito" on saanut uuden muodon. Lapin mustikka ja elinvoimaa pursuava ternimaito yhdistyvät uuden ajan hyvinvointituotteeksi. Jaksamista, elinvoimaa ja vastustuskykyä koko perheelle!
- 100 purutablettia
- mustikan ja vaniljan makuinen
Vastustuskykyä satoja viruksia ja kymmeniä bakteereja vastaan. Sisältää B12 vitamiinia (muisti), jota varsinkin vanhemmat ihmiset tarvitsevat, koska se ei enää iän myötä imeydy niin hyvin kehoon.
 
Mustikka parantaa muistia ja motoriikkaa. Sen on todettu ehkäisevän sydän- ja verisuonitauteja, maksan rasvoittumista ja 2-tyypin diabeteksen puhkeamista. Mustikka ylläpitää silmien terveyttä, alentaa verenpainetta ja auttaa vtsavaivoissa.
 
Tämä karkin makuinen purutabletti on tuote, jota tarjoilen myös vierailleni, jotta hekin saisivat parannettua vastustuskykyään. Olen käyttänyt ko. tuotetta ja pienet flunssat ohittavat minut. Isomman kohdalle sattuessa oireet eivät ole niin suuria, eikä niin pitkäkestoisia, joten suosittelen lämpimästi jokaisen käyttöön. Sopii myös pienille lapsille.
 

Yhteystiedot

Minna Piippo

0500 379 365